КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Ставищенська районна організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930



    Гості сайту

    Пошук

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 14:58

    Головна » Архів матеріалів
    « 1 2 3 4 5 6 7 »

    Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України підписано наказ від 20.11.2012 № 12 ... Детальніше
    Переглядів: 492 | Додав: adminst | Дата: 26.11.2012

      Щиро вітаємо голову первинної профспілкової організації Винарівського НВО Красножон Ларису Семенівну з ювілейним днем народження!
     Зичимо Ларисі Семенівні довголіття, добра та радості, енергійності, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів!
    Переглядів: 506 | Додав: adminst | Дата: 22.11.2012

     Ненормований робочий день – особливий режим робочого часу, що встановлюється для певної категорії працівників у разі неможливості нормування часу трудового процесу. 

    У випадку виробничої необхідності, працівники які належать до цієї категорії, виконують роботу понад нормальну тривалість робочого часу встановлену законодавством і така робота не є надурочною.
    ... Детальніше
    Переглядів: 558 | Додав: adminst | Дата: 22.11.2012

         Директору Розкішнянської ЗОШ І-ІІІ ст. Тропотязі Віктору Івановичу - 60 років

     Шановний Вікторе Івановичу!
    Прийміть найщиріші вітання та побажання міцного здоров’я, злагоди й добробуту. Бажаємо також , щоб Ваше життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай людська шана буде подякою Вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених земними радощами років.
    Переглядів: 566 | Додав: adminst | Дата: 03.10.2012

    Відповідно до ч. 4 ст. 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування» (із змінами) у тому разі, якщо застрахована особа після призначення пенсії продовжувала працювати, перерахунок пенсії здійснюється з урахуванням не менш, як 24 місяці страхового стажу, набутого після призначення (попереднього перерахунку) пенсії незалежно від перерв у роботі. 
              Перерахунок пенсії проводиться із заробітної плати (доходу), з якої обчислено пенсію.
          Якщо застрахована особа після призначення (перерахунку) пенсії має менш, як 24 місяці страхового стажу, пе ... Детальніше

    Переглядів: 631 | Додав: adminst | Дата: 13.09.2012

    Федерацією профспілок України спільно з Академією праці і соціальних відносин ФПУ та за методичної підтримки Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України підготовлено проект Робочої навчальної програми з дисципліни «Основи ведення соціального діалогу в суспільстві». 
    Актуальність розроблення зазначеної програми випливає зі змісту Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні, затвердженої Указом Пр ... Детальніше

    Переглядів: 556 | Додав: adminst | Дата: 28.08.2012

    На численні звернення з місць щодо порядку проходження обов’язкових медичних оглядів працівниками навчально-виховних закладів ЦК Профспілки повідомляє наступне.

    Основами законодавства України про охорону здоров’я, Законами України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення» та «Про захист населення від інфекційних хвороб», зокрема, встановлено, що з метою охорони здоров’я населення організуються профілактичні медичні огляди ряду категорій громадян, професійна чи інша діяльність яких пов’язана з обслуговуванням населення і може спричинити поширення інфекційних захворювань, виникнення харчових отруєнь, а також працівників, зайнятих на важких роботах і на роботах зі шкідливими або небезпечними умовами праці, військовослужбовців. ... Детальніше
    Переглядів: 801 | Додав: adminst | Дата: 20.08.2012

    ЦК Профспілки погоджено проект постанови Кабінету Міністрів України «Деякі питання соціального захисту педагогічних та науково-педагогічних працівників» стосовно встановлення з 1 січня 2013 року середніх посадових окладів педагогічним працівникам на рівні середньої заробітної плати працівників промисловості, науково-педагогічним – на рівні подвійної середньої заробітної плати працівників промисловості, а також встановлення доплат спеціалістам, які працюють в системі освіти, до рівня середньомісячної заробітної плати у цілому по галузях економіки.
    Проект розроблено Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України на виконання Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми еко ... Детальніше
    Переглядів: 556 | Додав: adminst | Дата: 25.06.2012

         В переддень 9-го травня, на честь 67-ої річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні, під егідою Ставищенської районної організації профспілки працівників освіти і науки України в смт. Ставище відбувся міжрайонний турнір з міні-футболу. Участь в турнірі взяли команди Білоцерківського, Ставищенського та Тетіївського районів. В безкомпромісній боротьбі перше місце виборола команда Білоцерківського району, друге місце посіла команда Тетіївського району. Переможці нагороджені кубком, а кращі футболісти - цінними призами.
    Переглядів: 600 | Додав: adminst | Дата: 10.05.2012

      3 квітня відбулося чергове засідання правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Серед основних правлінням було розглянуто питання  «Про виконання бюджету Фонду та регіональних програм щодо відновлення здоров’я застрахованих осіб та членів їх сімей за 2011 рік».
    За наполяганням представників профспілок прийнято  рішення:
     - встановлено норми витрат на часткове фінансування з розрахунку в середньому на оздоровчу зміну: харчування дітей – до 37 грн. на один людино-день, лікування та культурне обслуговування – до 3 грн. на один людино-день. Добові норм витрат на харчування збільшено на 2 гривні;

    Дозволено видавати путівки до дитячих закладів оздоровлення дітям з 6 річного в ... Детальніше
    Переглядів: 845 | Додав: adminst | Дата: 11.04.2012

    Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
    Конструктор сайтів - uCoz
    ↑вгору↑